Home Zanimljivosti Zaradite hodajući pomoću ove aplikacije!

Zaradite hodajući pomoću ove aplikacije!

0
2694

Hodate svakoga dana radi vežbe, posla, zadovoljstva, ili nekog drugog razloga? Zašto ne biste to unovčili? U ovom članku vam predstavljam jednu aplikaciju koja generiše novac dok hodate!

O čemu se radi?

Radi se o jednoj aplikaciji za iOS i Android koja broji vaše korake, verifikuje ih, i onda konvertuje u kripto valutu – Sweatcoins. Ta aplikacija radi u pozadini u vašem telefonu i meri vaše korake na otvorenom, a nakon što sakupite dovoljno Sweatcoin-a možete ih zameniti za nešto.

Koliko mogu zaraditi?

Ukratko: 1.000 koraka = 0.95 Sweatcoins (S). U njihovoj online prodavnici možete zameniti novčiće za nešto. Recimo, 1S košta neka audio knjiga (to je nešto više od 1.000 koraka), 5.99S koštaju Bluetooth slušalice, za 5S možete dobiti 50% popusta na neke ručne satove, a za 20.000S možete kupiti iPhone XS ili uzeti 1.000 dolara preko PayPal-a.

Da li je ovo legitimno?

Jeste, isplaćuju svakome, sve radi lepo. O njima su pisali i najveći svetski portali: TechCrunch, NY Times, Forbes, Reuters, Dailymail… a na njihovom sajtu možete pročitati T&C kao i politiku privatnosti. Na Bloomberg sajtu možete pronaći sve podatke SweatCo LTD. firme.

Kako da počnem?

Dovoljno je da posetite OVAJ LINK i preuzmete aplikaciju u svoj telefon. Nakon što je pokrenete registrujte se i to je to! Izađite napolje, stavite telefon u džep (torbu, jaknu…) i hodajte. Nakon nekog vremena proverite telefon da vidite koliko ste generisali novčića.

Gratis poeni

Svakoga dana možete otići preko aplikacije u online prodavnicu i pronaći dnevnu promociju. Ta promocija donosi 1S a od vas zahteva da odgledate reklamu. Promocija se resetuje na svaka 24h (ne nakon što prođe ponoć).

Napomene

Što se tiče Android korisnika (za iPhone nisam siguran): aplikacija će držati stalno obaveštenje u panelu sa obaveštenjima u kojem piše broj koraka. To je neophodno kako sistem ne bi prinudno zaustavio aplikaciju i time joj onemogućio da broji korake. Takođe, u podešavanjima aplikacije imate opciju za uštedu baterije. Ta opcija će se pobrinuti da aplikacije ne istroši svu bateriju ako je ne koristite. Ipak, mana je što tada aplikacija neće prepoznati sve korake pa ćete i manje zaraditi.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here