17.7 C
Alba Iulia
utorak, 28 juna, 2022

Zrenjaninski „Dani piva“ na svetskoj mapi

Must Read

ZRENJANIN: Ubrzo nakon što je ugledni magazin „Diplomasi&Komerc“ izdvojio zrenjaninsku manifestaciju „Dani piva“ kao jednu od onih koju ovog leta obavezno treba posetiti, usledila je još jedna lepa vest.

Naime, na veb stranici alledžciting.com „Dani piva“ su uvršteni u jedinstvenu mapu evropskih festivala u rubrici „Festivali pića“. Tu su svetski festivali poput minhenskog „Oktoberfesta“, ali i neki manje poznati, svakako vredni pažnje. „Dani piva“ su jedini festival pića sa teritorije Srbije koji se našao na ovoj listi.

– Našli smo se na radaru renomiranog magazina i veb sajta koji je inspiracija ogromnom broju festivalskih entuzijasta. To je potvrda kvaliteta, jer iz godine u godinu, zahvaljujući šarolikom sadržaju i bogatom muzičkom programu, privlačimo sve veći broj posetilaca. Dobar deo njih čine strani turisti. Stoga su „Dani piva“ značajni u pogledu očuvanja kulturnog nasleđa pivarstva u Zrenjaninu i daljeg razvoja privrede i turizma – kaže Aleksandra Đukić, u ime organizatora zrenjaninske manifestacije.

Ovogodišnji „Dani piva“, 34. po redu, održaće se od 26. avgusta do 1. septembra.

- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img