17.7 C
Alba Iulia
četvrtak, 26 januara, 2023

Ukrao kola Hitne pomoći, pa povredio dve bebe

Must Read

Tri osobe, među kojima su dve bebe, povređene su u Oslu kada ih je udarilo vozilo Hitne pomoći, koje je prethodno ukradeno. Kradljivac je ranjen u policijskoj poteri.

Norveška policija saopštila je da je uhapsila naoružanog muškarca koji je ukrao kola Hitne pomoći i pritom udario nekoliko osoba u severnom delu Osla.

Muškarac je uhapšen nakon što je policija pucala u kola, a policija navodi da on nije ozbiljnije povređen, prenosi Rojters. Među povređenima je muškarac koji je prebačen u bolnicu, kao i dve blizanačke bebe u kolicima koje su takođe hospitalizovane.

“Dve bebe su povređene kada je ukradeno ambulantno vozilo udarilo članove jedne porodice. Reč je o sedmomesečnim blizancima i oni su zbrinuti”, rekao je za Rojters portparol bolnice.

Portparol je naveo da su u inicidentu učestvovala dva ambulantna vozila. “Jedno vozilo je oteo na napadač sa sačmarom. Nekoliko minuta kasnije jedno od naših vozila uspelo je da zaustavi napadača tako što se sudarilo sa njim”, naveo je portparol.

Kako je dodao, policajci su ga ubrzo uhapsili. Iz policije nisu želeli da kažu da li se slučaj vodi kao namerni napad. Norveška NRK televizija prenela je da je u incident verovatno umešana još jedna osoba za kojom se traga. Okolne ulice su blokirane, a teren policija pretražuje i helikopterima.

- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img