17.7 C
Alba Iulia
petak, 7 oktobra, 2022

U Bačkoj Palanci završena prva faza parternog uređenja centra grada

Must Read

Prva faza parternog uređenja centra grada koja podrazumeva rekonstrukciju raskrsnice Kralja Petra prvog i Žarka Zrenjanina i postavljanje semafora, završena je mesec dana pre ugovorenog roka.

Prema rečima predsednika opštine Bačka Palanka Branislava Šušnice, ova faza koštala je 38 miliona dinara bruto sa PDV-om. Nastavak radova na drugoj fazi uređenja biće naredne godine, a lokalna samouprava će za te poslove tražiti finansijsku pomoć i od viših organa vlasti. Prenosi lokalna televizija BAP TV.

Foto: RTV BAP

Deo ulice Kralja Petra prvog od Žarka Zrenjanina prema ulici Trg Bratstva Jedinstva ostaje zatvoren za saobraćaj osim za bicikliste. Iz JP “Standard” mole građane da obrate pažnju na saobraćajne znake i podsećaju da se saobraćaj na raskrsnici odvija na tri strane. Znak na putu ukazuje da je pravo dozvoljen saobraćaj isključivo za bicikliste.

Raskrsnica i deo ulice koji su bili zatvoreni, od danas su otvoreni za saobraćaj, a semafor će nakon 24 sata trepćućeg žutog svetla od sutra biti u punoj funkciji.

SourceRTV BAP
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img