17.7 C
Alba Iulia
petak, 7 oktobra, 2022

Razbijena stakla na prostorijama SNS-a u centru Novog Sada

Must Read

Srpska napredna stranka saopštila je da su u noći između nedelje i ponedeljka, 5. i 6. januara, razbijena stakla na prostorijama mesnih odbora te stranke na Podbari i u Stražilovskoj ulici.

Ova stranka navodi da su “vandali očigledno delovali sinhronizovano i to na Badnji dan, jedan od najvećih pravoslavnih praznika, kako bi svojim delima širili mržnju”.

“Uvereni smo da su vandali današnji dan namerno izabrali kako bi građanima Novog Sada i članovima Srpske napredne stranke pokvarili praznično raspoloženje. Ovim činom podsetili su nas i na tragične dane srpskog naroda u NDH iz Drugog svetskog rata, gde su najveći zločini počinjeni upravo na Badnji dan i Božić. Znajući da će na predstojećim izborima cenzus za njih predstavljati mislenu imenicu, a u nemoći da na ulici osvoje vlast, ponovo su posegnuli za najprimitivnijim metodama delovanja kojima su očigledno skloni”, ocenjuju novosadski naprednjaci.

Iz Gradskog odbora ove stranke navode i da su uvereni da će policija i ovog puta profesionalno obaviti posao i vandale privesti pravdi.

Source021.rs
ViaSNS
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img