17.7 C
Alba Iulia
sreda, 8 februara, 2023

Policajac uhapšen jer je starijeg građanina ispratio do banke i ubedio bankare da ga usluže

Must Read

Policajac S.C. (50) uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja jer je osamdesetogodišnjem građaninu omogućio kretanje na javnom mestu uprkos meri samoizolacije koja mu je izrečena po povratku u zemlju.

Sumnja se da je ovaj policajac, po povratku sa posla, u policijskoj uniformi tog građanina otpratio od kuće do jedne banke u Jagodini.

Na upozorenje službenika banke da je odlukom nadležnog organa u cilju sprečavanja širenja virusa korona i insistiranje da osamdesetogodšnji muškarac napusti prostorije banke, policajac je zaposlene u banci slagao da je tom muškarcu dozvoljeno kretanje u pratnji policije radi obavljanja novčane transakcije i da je njemu povereno da to uradi.

Na taj način, prekoračivši granice službenih ovlašćenja i ne vršeći svoju službenu dužnost, policajac je tom muškarcu omogućio da obavi novčanu transkaciju čime je doveo u opasnost zdravlje drugih ljudi.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu.

Source021.rs
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img