17.7 C
Alba Iulia
utorak, 7 februara, 2023

Novootvoreni bazen najposećenije kupalište

Must Read

BAČKA PALANKA: Kada je krajem prošle nedelje u priobalju Dunava i zalivnog jezera u Bačkoj Palanci predat na upotrebu nov otvoreni olimpijski bazen bilo je i onih koji su sumnjali da će se u njemu kupati puno ljudi, jer ovde su navikli da osveženje traže na prirodnim plažama

Međutim, za nekoliko dana bazen je potvrdio koliko je bio potreban i mladima i starima koji su na, primer, juče prosto opsedali ovoj objekat. Procenjuje se da je tokom dana, sa celodnevnim kartama i onim od 15 do 20 sati (radno vreme je od 10-20 sati) u bazenu osveženje našlo skoro hiljadu kupača. Doduše, isto toliko ih je i na obližnjoj gradskoj i jezerskoj plaži, ali tamo se ulaz ne plaća.

I nisu ovde osveženje od vreline, a pred najavljeno naoblačenje, zahlađenje i moguće pljuskove, praćene jakim vetrom, kako javljaju metereolozi, našli samo Palančani već i mladi iz okolnih mesta, pa čak i Iloka, gradića u susednoj Hrvatskoj, koga od Palanke deli samo Dunav, a spaja most.

Preko 200 ležaljki i 30-tak velikih suncobrana je zauzeto, mladi su skoro stalno u vodi, a kao o svakoj novosti o užitku na bazenu mladi pričaju i „šire” društvenim mrežama, pa ih je iz dana u dan sve više. Oni se i nadaju da će toplo leto potrajati.

SourceDnevnik
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img