17.7 C
Alba Iulia
sreda, 4 avgusta, 2021

Nova prekršajna prijava protiv Boška Obradovića

Must Read

Lider Dveri Boško Obradović dobio je novu prekršajnu prijavu koja se odnosi na organizaciju “Slobodne zone” u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije od 4. maja, saopštile su Dveri.

Obradović je izjavio da “pretpostavlja da je ovo konkretan rezultat dijaloga između vlasti i opozicije koji se vodi u Narodnoj skupštini uz posredovanje Maje Gojković i delegacije Evropskog parlamenta.”

“Ovo su sigurno nove aktivnosti vladajućeg režima u cilju poboljšanja izbornih uslova pred nastupajuće izbore na proleće sledeće godine”, rekao je ironično Obradović i istakao da je ovo samo “još jedan dokaz koliko daleko ide laž na kojoj počiva sistem vlasti Aleksandra Vučića”.

Obradović je dodao da predsednik SNS-a skoro u svakoj svojoj izjavi ističe da u Srbiji može slobodno da se šeta na svim protestima, a onda “stižu jedna za drugom prekršajne prijave opozicionim aktivistima i organizatorima protesta iz Dveri, Ne davimo Beograd, 1 od 5 miliona”.

U saopštenju se ističe da je nova prijava Obradoviću stigla samo dan posle suđenja pred Prekršajnim sudom zbog organizacije protestne šetnje na velikom opozicionom mitingu 13. aprila, a oba zahteva za pokretanje prekršajnog postupka protiv Boška Obradovića potpisuje isti policajac – potporučnik Milosav Stiković.

Source021.rs
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img