17.7 C
Alba Iulia
subota, 25 marta, 2023

Kompanija “Swarovski” odala priznanje zaposlenima za lojalnost

Must Read

Kompanija “Swarovski” Subotica uručila je priznanja za ukupno 119 zaposlenih za petogodišnju lojalnost kompaniji.

Kroz istoriju, kompanija “Swarovski” neguje svest o tome da dugoročni uspeh kompanije zavisi najpre od zadovoljstva zaposlenih, ali i od zadovoljstva klijenata, okruženja i društva u celini. Kako kažu u kompaniji, ovakvo razmišljanje je sastavni deo “Swarovski” nasleđa, kao i globalnog plana održivosti kompanije.

Kako bi izrazila zahvalnost svojim zaposlenima, “Swarovski” je 13. decembra dodelio priznanja za 119 kolega, za njihovu posvećenost i petogodišnju vernost kompaniji.

– Sa ponosom ističemo da nagrađeni zaposleni, svaki sa minimum 5 godina radnog staža na lokaciji u Subotici, zajedno dele 595 godina profesionalnog iskustva i rada u našem kolektivu – kažu u kompaniji “Swarovski”.

Moderan proizvodni pogon, smešten u Subotici, zvanično je pušten u rad 2015. godine. Završetak radova u prostoru od 15.000 kvadratnih metara je uspešno realizovan za samo 16 meseci, zahvaljujući snažnoj povezanosti svih unutrašnjih i spoljnih snaga kompanije. U međuvremenu, proizvodni pogon u Subotici se značajno razvio i danas predstavlja veoma važan deo “Swarovski” grupacije.

SourceSwarovski
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img