17.7 C
Alba Iulia
petak, 3 decembra, 2021

Još pet novih slučajeva virusa korona u Srbiji, ukupno zaraženo 46 osoba

Must Read

U Srbiji je potvrđeno još pet novih slučajeva oboljevanja od virusa korona, što znači da je ukupno registrovano 46 obolelih.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je večeras na konferenciji za novinare da je od 12 uzoraka koji su danas testirani na virus korona, pet bilo pozitivno.

Troje se nalazi u kućnoj izolaciji sa lakšom kliničkom slikom, dok je dvoje zadržano na bolničkom lečenju, bez komplikacija, stabilnog opšteg stanja.

Do 20 časova 14. marta, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 268 osoba.

Na lečenju u Beogradu nalazi se 12 pacijenata, četvoro u Novom Sadu, petoro u Nišu, po jedna osoba u Kragujevcu i Pančevu, dok se ostale osobe nalaze u izolaciji.

I dalje su u najtežem stanju meštanin Kikinde i još jedan pacijent koji se nalaze na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, dok su preostala dva pacijenta na lečenju u Novom Sadu ustabilnom stanju i osećaju se dobro.

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković otkrio je da je pacijent koji leži u bolnici u Pančevu blago boljeg stanja nego što je to juče bio slučaj. On je otkrio i da su sumnjivi, tj. oni koji su bili u kontaktu sa obolelima, dobro, te da se njihovo stanje ne pogoršava.

Source021.rs
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img