17.7 C
Alba Iulia
petak, 12 avgusta, 2022

Heart rock fest u subotu u Vrbasu, deo prihoda u humanitarne svrhe

Must Read

S.A.R.S, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Ničim izazvan, Veliki prezir, Neverne bebe i Majdan nastupiće na Heart rock festu, danas, 10. avgusta, na Gradskom stadionu u Vrbasu, a deo prihoda namenjen je Nataši Gajdoš iz Kucure, najavili su organizatori.

Nataša je 20-ogodišnja devojka koja je prošle godine bila žrtva pijanog vozača, te je nakon nesreće ostala bez noge. Potrebno joj je još 950.000 dinara da bi konačno dobila protezu koja joj je neophodna.

Festival je prošle godine pokrenut na inicijativu članova benda Ničim izazvan, a zahvaljujući humanosti koju su pokazali svi okupljeni oko Heart rock festa, prošle godine je prikupljeno 500.000 dinara za opremanje kuće za dnevni boravak za decu sa posebnim potrebama.

Karte za ovaj humanitarni koncert danas, na dan festivala, mogu se kupiti na ulazu u Gradski stadion. Koštaju 600 dinara.

Organizatori i učesnici se nadaju da će ove godine odziv publike biti još bolji i da će prikupiti dovoljno sredstava da Nataša dobije protezu neophodnu za normalno kretanje.

SourceTanjug
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img