17.7 C
Alba Iulia
utorak, 28 juna, 2022

FOTO: Paketići droge u vazdušnom jastuku, rakija među stvarima

Must Read

Carinici su u ponedeljak na prelazu Gardina, u saradnji sa policijom, sprečili krijumčarenje droge u vazdušnom jastuku jednog automobila, dok je u drugom slučaju među stvarima putnika pronađeno 17 flaša bugarske rakije i 12 boksova cigareta, saopštila je Uprava carina.

Paketiće marihuane, heroina i amfetamina pokušao je da prokrijumčari 42-godišnji muškarac iz Gruzije, koji se za ulaznu kontrolu prijavio sinoć oko 22 časa. Putovao je sam automobilom “golf” gruzijskih registarskih oznaka i na pitanje carinika da li ima nešto da prijavi, odgovorio je odrično.

Prilikom pregleda automobila, carinik je posumnjao da je ispred suvozačkog sedišta, u prostoru predviđenom za vazdušni jastuk, nešto sakriveno, pa je odlučio da skine njegov poklopac. Ispostavilo se da je vazdušni jastuk bio sav iscepan, a u njegovoj unutrašnjosti bila su sakrivena četiri paketića raznih narkotika.

Istog dana, nekoliko sati ranije, prilikom ulazne kontrole “mercedesa” engleskih registarskih oznaka carinici su među garderobom, u koferima i torbama putnika, pronašli i 17 flaša bugarske rakije “kehlibar” i “pešterska”, kao i 12 boksova cigareta “marlboro” i “sobranje”.

Tim automobilom je ka Velikoj Britaniji putovalo troje državljana Bugarske turskog porekla, koji su carinicima prethodno rekli da nemaju ništa da prijave i da sa sobom nose samo lični prtljag.

Source021.rs
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img