17.7 C
Alba Iulia
petak, 12 avgusta, 2022

FOTO: Eksplozija u “Matijeviću”, jedan radnik poginuo, drugi povređen

Must Read

Mato Peranović, 57-ogodišnji radnik iz Bačkog Petrovca poginuo je, a 45-ogodišnji Novosađanin Srboljub Trifunović je povređen u eksploziji koja se nešto pre 12 sati dogodila u kotlarnici Industrije mesa “Matijević”.

Ekipe Hitne pomoći su, prema rečima portparolke dr Ivane Ramović, u objektu na Rumenačkom putu 86 mogle samo da konstatuju smrt starijeg od dva muškarca.

Povređeni muškarac zadobio je povredu oka i lekarska ekipa ga je prevezla na Kliniku za očne bolesti Kliničkog centra Vojvodine. Posle kompletne dijagnostike i oftalmološkog pregleda, pušten je na kućno lečenje uz odgovarajuću terapiju.

Foto: 021.rs

U toku je uviđaj koji obavljaju javni tužilac i MUP, potvrđeno je u policiji.

Ispred fabrike se okupio veliki broj novinarskih ekipa, ali niko iz Industrije mesa “Matijević” nije im se obratio u vezi sa incidentom.

Foto: 021.rs

Kako je reporter 021.rs mogao da vidi, zaposleni su ulazili i izlazili iz postrojenja, dok se prema policijskoj traci moglo zaključiti da se nesreća desila u hali u centralnom delu fabričkog kompleksa, neposredno uz ogradu susednog industrijskog kompleksa “Novotehna”.

Source021.rs
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img