17.7 C
Alba Iulia
petak, 7 oktobra, 2022

Balašević posle izlaska iz bolnice: Dobra vest je da nisam umro baš “iz prve”

Must Read

Novosadski kantautor Đorđe Balašević govorio je prvi put u javnosti o svom zdravstvenom stanju otkad je izašao iz bolnice, nakon što je u novembru doživeo infarkt.

U video poruci koja je objavljena na Fejsbuk profilu Đoletove ćerke Jelene Bebe Balašević, vidi se Balašević u dvorištu svoje porodične kuće na Salajci. On na početku poručuje da je dobro da nije umro “baš iz prve, a loša vest je da to nije, recimo, skok u vis, pa da imaš tri pokušaja”, dodajući da se oporavlja uz pomoć svoje porodice.
“Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Prvi put mi je neko nešto stavio. Kad odem kod lekara u zadnje vreme uvek mi nešto vade, izvade ti kamen iz bubrega, izvade ti žuč, a sad sam prvi put dobio stentove. Imam četiri ‘stentića’. Rekli su mi da ću moći da trčim – ne verujem. Nemojte me pitati da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam sto godina, ne mogu biti dobro, ali se nadam da ću moći da nastavim tamo gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu”, rekao je Balašević.
On je poručio da mu je žao što je zbog zdravstvenog problema morao da otkaže koncert u Kragujevcu, koji je dugo najavljivan, poručujući da je planiran novi datum za 28. decembar, ali da najpre mora da se konsultuje sa lekarima. Balašević je pomenuo i koncerte u Osijeku i Zagrebu, čiji su datumi već najavljeni, izražavajući nadu da će moći da ih održi. Održavanje tih koncerata bila bi lepa prilika da se najavi i u koncert u Novom Sadu za Bogojavljensku noć, koji Balašević poslednjih nekoliko godina organizuje na Spensu.
“Taj koncert je tradicija. Malo je to za neku pravu tradiciju, mislim da će to biti četvrti po redu, ali bolje da se ja držim te tradicije, jer bilo bi dosta teško bez mene održati tu tradiciju. Kad budem ja falio, onda će to biti malo teže. Ono što je najvažnije, za neki dan, kada budem dobio, nadam se, zeleno svetlo i kada sve bude potvrđeno, ja ću se obratiti javnosti. Da se mene pita, ja bih te koncerte već sada obećao. Ali, da se mene pitalo, ja već jedno tri nedelje ne bih bio baš sasvim živ, tako da je bolje da se mene ne pita ovog puta, nego neko ko zna više o tome”, dodao je jedan od najpopularnijih domaćih kantautora.
On se zakljućio i da nije “nikakva vest kada jedan deda završi na Institutu za kardiovaskularne bolesti” i da mu je veoma drago što niko za koncerte u Osijeku i Zagrebu nije vratio kartu, nakon što se proširila vest o tome da je imao problema sa zdravljem.
Source021.rs
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img