17.7 C
Alba Iulia
sreda, 8 februara, 2023

Bačkopalančani traže Vučića da prošeta centrom varoši i vidi “bruku i sramotu”

Must Read

BAČKA PALANKA: Velika prašina predhodnih dana podigla se u Vojvođanskoj varoši vezana za kupovinu lažnih diploma, tačnije za kupljene diplome srednje škole i fakulteta Zorana Petkovića lokalnog većnika koji je zaposlen u JKP Komunalprojekt.

Naime, portal MojaVojvodina.rs objavio je snimak preuzet sa TV Nova S u kom se prikazuje prilog vezan za slučaj “Lažne diplome” i za samo jedan dan naišao je mnoge reakcije.

– Umesto da zbog toga odgovara krivično, materijalno i moralno, Petković je sa tužilaštvom sklopio sporazum, uplatio 200 hiljada u humanitarne svrhe i spasao se krivičnog gonjenja. Neki su od komentara lokalnih stanovnika Opštine Bačka Palanka.

– Postavlja se pitanje zašto država podstiče i opravdava, a ne kažnjava ovakve postupke?! Pitaju se stanovnici ove varoši.

– S druge strane, pitanje je koliko još ovakvih slučajeva ima i da li ljudi koji obavljaji javne funkcije imaju kredibilitet, potrebno obrazovanje i znanje za vršenje poslova za koje su nadležni.

Neka od pitanja koja “žuljaju” Bačkopalančane su:

– Da li će predsdnik opštine smeniti većnika i da li će u JKP-u dobiti otkaz ili će biti raspoređen na radno mesto u skladu sa svojim stvarnim kvalifikacijama?

Međutim, pojedini stanovnici Bačke Palanke otišli su i korak dalje, “insistiraju” da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dođe lično u Bačku Palanku i prošeta centrom ovog mesta, da vidi i čuje sve probleme meštana. Pogledajte u video prilogu ispod.

- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img