Home Fudbal Zbiljićev povratak u FK Vojvodina

Zbiljićev povratak u FK Vojvodina

0
395

Više od dve i po godine nakon što se kao član Upravnog odbora povukao iz FK Vojvodina, direktor “Energotehnike Južna Bačka” Dragoljub Zbiljić, vraća se u novosadski klub, ali ovog puta kao deo sponzorskog tima crveno-belog superligaša.

Vojislav Gajić, Nenad Lalatović i Zbiljić, koji je nakon odlaska iz FK Vojvodina 2016. postao predsednik Odbojkaškog kluba Vojvodina, koji već tri godine uzastopce osvaja državno prvenstvo, sada su ponovo na istom mestu. Gajić kao predsednik, Lalatović na istom mestu kao i 2016. godine, a Zbiljić, za sada, kao deo sponzorskog tima.

Ugovor o sponzorstvu ovaj biznismen, koji je u javnosti povezivan sa Srpskom naprednom strankom, potpisao je sa direktorom Vojvodine i “Srbijagasa” Dušanom Bajatovićem. Dogovor je postignut, kako se navodi na sajtu kluba, posle kratkih pregovora.

“Postignut je dogovor o zajedničkom nastupu u sezoni 2019/20, koja bi po očekivanju vojvodinaške javnosti trebalo da bude prekretnica kada su sportski rezultati u pitanju. Saradnja će doprineti boljoj ekonomskoj stabilizaciji FK Vojvodina, koja je uspešno otpočela pre nepune dve godine”, navodi se na sajtu FK Vojvodina.

U momentu kada su Gajić, Zbiljić i Lalatović napustili Vojvodinu, tim je bio treći na tabeli. Razlog zbog kog su Gajić i Zbiljić te 2016. podneli ostavke na funkcije u klubu bilo je neusvajanje predloga statuta kluba.

Vojvodina je na startu nove sezone ostvarila četiri uzastopne pobede i zauzima prvo mesto na tabeli. U narednom kolu, koje se igra u nedelju, dočekuje drugoplasiranu ekipu prvenstva – TSC iz Bačke Topole.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here