17.7 C
Alba Iulia
četvrtak, 11 avgusta, 2022

Milion dinara uloženo u rumski stadion: Uskoro i nove tribine

Must Read

RUMA: Opština Ruma je ovog leta finansirala kompletno unutrašnje renoviranje svlačionica i prostorija unutar objekta na stadionu FK „1.maj”, kako bi rumski klub ispunio standarde za takmičenje u Srpskoj ligi- Vojvodina.

Ove nedelje završavaju se radovi na uređenju spoljne fasade vredni milion dinara. Predsednik opštine Slađan Mančić obišao je radove na terenu i istakao da se izlazi u susret rumskom trećeligašu, jer je to klub koji će da predstavlja Rumu u višem rangu takmičenja.

– Osim radova na objektu, biće sređena i ograda oko terena i sve ostalo što je neophodno da se uredi i dotera – kaže Mančić. -Ne verujem da ćemo uspeti sve da rešimo do prvog kola, međutim u toku ove takmičarske polusezone mnoge stvari ćemo promeniti. Nadam se da će i uprava dati svoj doprinos, a vidim da imaju volje i energije, te da sa utakmica u Rumi pošaljemo pravu sliku našeg grada, koji se i privredno, infrastrukturno i sportski razvija.

Predsednik FK „1. maj” i dugogodišnji rumski fudbalski radnik Slobodan Milosavljević ističe da su klupske ambicije za narednu takmičarsku sezonu najviše moguće, te da podrška lokalne samouprave nikada nije bila veća.

– Ovaj stadion u nepunih godinu dana dobio je nove reflektore, uređene svlačionice, kupatila, sada se readi fasada, a u planu su i klupe za rezervne igrače. Uradili smo i novu kancelariju za sudije, a sve je finansirala Opština Ruma, što je važno pošto je ova liga jako supa- napominje Milosavljević.

Već je potpisan i ugovor s izvođačem o izgradnji tribina, vredan 4,5 miliona dinara. Prvu utakmicu u Srpskoj ligi – Vojvodina Rumljani igraju u subotu od 17 sati sa „Kozarom” iz Banatskog Velikog Sela.

SourceDnevnik
- Advertisement -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Cardi B Deletes Instagram After Social Media Backlash Over Her Historic Grammys Win

 The main thing that you have to remember on this journey is just be nice to everyone and always...
- Advertisement -spot_img

More Articles Like This

- Advertisement -spot_img